2019. július 17. (szerda)

baz megyei kormanyhivatal

terkep-icon
Erősen felhős

-1°C

Tolcsva

Erősen felhős

Páratartalom: 72%

Szél: 24.14 km/h

  • 03 Jan 2019

    Részint felhős 2°C -2°C

  • 04 Jan 2019

    Részint felhős -1°C -3°C

Tolcsvai Fiatalok Tolcsváért Egyesület

„Amit csak magunkért teszünk, az meghal velünk;
amit másokért és a világért teszünk, megmarad és halhatatlan.”

(Albert Pike)

A Tolcsvai Fiatalok Tolcsváért Egyesület (TFTE) 2006-ban azzal a céllal jött létre, hogy mindazok, akik szeretnének tenni Tolcsváért, egy szervezetben, együttes erővel fogjanak össze. Az egyesület olyan lokálpatrióták „gyűjtő helye", akik örömmel tesznek azért, hogy Tolcsván egy kulturálisan gazdagabb, barátságosabb és színesebb környezetben élhessünk.

Fennállásunk óta számos kulturális rendezvényt tudhatunk már magunk mögött. Rendszeresen szervezünk kiállításokat, koncerteket, filmvetítéseket és baráti kirándulásokat. Fontosnak érezzük, hogy megteremtsük a fórumát a véleménycserének és a közösség építésének.

A sikeres működés megteremtéséhez a jó kapcsolatok elengedhetetlenek, ezért igyekszünk közös programokat szervezni, különféle eseményeken együttműködni a tolcsvai Önkormányzattal és a hozzánk hasonló civil szervezetekkel. Egyesületünk a nemzetközi partnerségi kapcsolatoknak köszönhetően már külföldön is bemutatkozott, ezáltal is növelhettük és tovább vihettük szülőfalunk jó hírét.

Mint a legtöbb egyesület, így a Tolcsvai Fiatalok Tolcsváért Egyesület mozgatórugója is az önkéntesség és a tenni akarás. Hiszünk abban, hogy egy élhetőbb környezet megteremtésének feltétele egy erős, tenni akaró közösség felépítése. Hiszünk az összefogásban, hiszünk a vidék felemelkedésében, és hiszünk Tolcsva jövőjében!

Mindannyian tudjuk, hogy nagyon sok még a tennivaló. A jövőben folytatjuk kulturális és szabadidős programok szervezését és erőnkhöz mérten részt fogunk vállalni a közösségi programok bonyolításában. Új feladataink között szerepel a munkavállaló vagy tovább tanuló fiatalok segítése, információval való ellátása illetve Tolcsva ismertségének növelése. Továbbá fórumot szeretnénk biztosítani minden olyan Tolcsvai számára, aki tenni akar a faluért. Őszintén bízunk abban, hogy Önnel is találkozunk majd rendezvényeinken.

Amennyiben javaslata, ötlete, véleménye van, kérjük, ossza meg velünk!

A közeli viszontlátás reményében,

Pauleczki Andrea

a Tolcsvai Fiatalok Tolcsváért Egyesület elnöke

tokaj-vilagorokseg

uszt-logo-trans

umft-logo-trans