2024. március 29. (péntek)

Kerékpár kölcsönzés

bicikli kolcsonzes

Tájékoztatjuk a kedves vendégeinket, hogy lehetőség van kerékpárbérlésre Tolcsván a Borászati Kultúra Házában 1500 Ft/fő/nap áron.

A részletekről érdeklődjenek munkatársainktól az alábbi telefonszámok valamelyikén:

+36 47 384-217
+36 30 953-4438

szakkor banner 300x600 201028

Webkincstár

Babakotvenyes

Kép1 allampapir

Magyar falu

baz megyei kormanyhivatal

terkep-icon

Nyári László kiüntetés

Írta:  szombat, 16 szeptember 2017 22:57

A Magyar Érdemrend Lovagkeresztjével tüntette ki Áder János a tolcsvai Pannon Tokaj Pincészet Kft. ügyvezető igazgatóját, Nyári Lászlót.

Magyarország köztársasági elnöke a kiváló minőségű magyar borok előállítása, valamint széles körű külföldi és hazai népszerűsítése iránt elkötelezett munkája elismeréseként adományozta az elismerést, melyet Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter személyesen adott át Nyári Lászlónak augusztus 20-án.

A kitüntetéssel kapcsolatban az ügyvezető igazgató elmondta, csapatmunka eredményeképpen kapta a díjat, és úgy érzi valamennyi tolcsvai és borvidéki kollégája közös érdeme a kapott kitüntetés. Nyári László hozzátette, az elismerés csak tovább motiválja arra, hogy még nagyobb erőkkel küzdjenek a magyar borok nemzetközi elismerése és népszerűsítése érdekében.

Az elismeréshez Tolcsva Község Önkormányzata nevében gratulálunk, és reméljük, hogy még hosszú évekig tudunk együtt dolgozni a tolcsvai borok népszerűsítése céljából.

tokaj-vilagorokseg

uszt-logo-trans

umft-logo-trans