2021. szeptember 27. (hétfő)

Kerékpár kölcsönzés

bicikli kolcsonzes

Tájékoztatjuk a kedves vendégeinket, hogy lehetőség van kerékpárbérlésre Tolcsván a Borászati Kultúra Házában 1500 Ft/fő/nap áron.

A részletekről érdeklődjenek munkatársainktól az alábbi telefonszámok valamelyikén:

+36 47 384-232
+36 30 978-6380
+36 20 435-4669

szakkor banner 300x600 201028

Webkincstár

Babakotvenyes

Kép1 allampapir

Magyar falu

baz megyei kormanyhivatal

Információsfal

Pályázati kiírás családs...

Tolcsva Község Önkormányzata a Közalkalmazottak jogállásáró...

Pályázati kiírás közműve...

Tolcsva Község Önkormányzat Képviselő-testülete a munka törv...

Prof. Dr. Pintér István:...

"A Várhegy Tolcsva egyik jellegzetes hegye. Gyermekkoro...

Katonai toborzás: gépjárművezető

Katonai toborzás: gépjár...

Érdekelnek a kihívások? Alkalmasnak érzed magad? Jelen...

terkep-icon

Biztos havi jövedelmet kínál a honvédség speciális szolgálati formája (X)

Írta:  csütörtök, 29 április 2021 14:04

Sikeres a Magyar Honvédség 6+6 hónapos munkahelyteremtő programja – tavaly nyár óta több mint ezerkétszázan jelentkeztek speciális önkéntes tartalékosnak, közülük többen már szerződéses katonaként szolgálnak. A toborzóirodák továbbra is várják a jelentkezőket, a kiképzések június 1-jén kezdődhetnek.

 A speciális tartalékos katonai szolgálat elsősorban azoknak szól, akik elvesztették a munkahelyüket és biztos havi jövedelemre van szükségük. Olyan felnőtt korú, erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkező magyar állampolgárok jelentkezését várják, akik vállalják a 6 hónapos kiképzést, mely során a katonák általános feladataival ismerkedhetnek meg.

A program tavaly júliusban indult, akkor közel 400 fő vonult be, ősszel pedig összesen több mint 550 fővel kezdődtek meg a kiképzések. A negyedik ütemben, idén februárban országszerte több mint 270-en írtak alá szerződést a honvédséggel. A jelentkezés feltétele a büntetlen előélet és egy egyszerűsített egészségügyi és pszichológiai vizsgálaton való megfelelés.

A felvételt nyert katonák három ciklusban végzik a hat hónapos kiképzésüket, ez idő alatt alapvető alaki, tereptani és harcászati ismereteket szereznek. Az illetményük bruttó 167 ezer forint, emellé utazási költségtérítés, ruházati ellátás és étkezés jár. A foglalkozások heti 40 órás elfoglaltságot jelentenek. Ha valaki közben szeretne visszatérni a civil életbe, azt bármikor megteheti, de a szerződés 6 hónappal meg is hosszabbítható.

mh2

Azok, akik a kiképzés alatt úgy döntenek, hogy számukra a katonai pálya nem csupán ideiglenes, hanem hosszútávú életpálya, az átjárás az önkéntes tartalékos és szerződéses szolgálati formákra biztosított. Ezidáig közel négyszázan választották már az életre szóló karrierlehetőséget, amely nemcsak magasabb fizetéssel jár, de számos plusz juttatásra és támogatásra is jogosultak lesznek.
A Magyar Honvédség a toborzóirodáiban és az interneten is vár mindenkit, aki a haza szolgálatát választja, további információk a www. iranyasereg.hu oldalon találhatóak.

MAGYAR HONVÉDSÉG KATONAI IGAZGATÁSI ÉS KÖZPONTI NYILVÁNTARTÓ PARANCSNOKSÁG
4. Hadkiegészítő és Toborzó Iroda
Cím: 3526 Miskolc, Hatvanötösök útja 2.; Telefon: +36 (46) 327-245; E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ügyfélfogadás rendje: hétfő - csütörtök: 08:00-15:30, péntek: 08:00-12:00

tokaj-vilagorokseg

uszt-logo-trans

umft-logo-trans