2024. március 29. (péntek)

Kerékpár kölcsönzés

bicikli kolcsonzes

Tájékoztatjuk a kedves vendégeinket, hogy lehetőség van kerékpárbérlésre Tolcsván a Borászati Kultúra Házában 1500 Ft/fő/nap áron.

A részletekről érdeklődjenek munkatársainktól az alábbi telefonszámok valamelyikén:

+36 47 384-217
+36 30 953-4438

szakkor banner 300x600 201028

Webkincstár

Babakotvenyes

Kép1 allampapir

Magyar falu

baz megyei kormanyhivatal

terkep-icon

Tájékoztatás vízóra olvasás szüneteléséről

Írta:  csütörtök, 16 április 2020 08:24

Lakossági tájékoztatás

Tisztelt Fogyasztóink!

A COVID-19 koronavírus járvánnyal kapcsolatban a kialakult helyzetre való tekintettel, a Fogyasztóink és munkatársaink védelmében az alábbi tájékoztatást adjuk:

Az Operatív Törzs ajánlásnak megfelelően a víziközmű szolgáltatóknál, így a Zempléni Vízmű Kft-hez tartozó településeken is 2020. március 31. napjától bizonytalan ideig a lakossági vízmérő leolvasás szünetel.
A közületi vízmérőolvasás nem marad el, kivételt képeznek ez alól a közkutak.

Kérjük a lakossági fogyasztókat, amennyiben lehetőségükben áll, szíveskednek leolvasni a vízmérőket, hogy reális fogyasztásról szóló számlát tudjunk kiállítani. Felhívjuk Tisztelt lakossági Felhasználóink figyelmét, amennyiben nincs lehetőségük saját órájuk leolvasásra, úgy idegent és szomszédot NE kérjenek meg erre. Amennyiben nincs leolvasott óraállás, úgy átlagszámlát tudunk kiállítani. A személyes kapcsolatok csökkentése érdekében hoztuk ezen intézkedésünket. Ez mindannyiunk érdeke.

A leolvasott vízmérőállás bejelentését – gyári szám megjelölésével – várjuk az ügyfélszolgálatra 47/ 382-235, vagy a 47/322-234 telefonszámon, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.
- Sárospatak és a hozzá tartozó települések vízmérő állások bediktálása: 47/311-806
(Sárospatak, Bodroghalom, Bodrogolaszi, Erdőhorváti, Györgytarló, Háromhuta, Hercegkút, Kenézlő, Komlóska, Makkoshotyka, Olaszliszka, Regéc, Sárazsadány, Tolcsva, Vajdácska, Vámosújfalu, Viss, Zalkod)
- Ricse és a hozzá tartozó települések vízmérő állások bediktálása: 47/376-038
(Alsóberecki, Cigánd, Dámóc, Felsőberecki, Karcsa, Karos, Kisrozvágy, Lácacséke, Pácin, Révleányvár, Ricse, Semjén , Tiszacsermely, Tiszakarád, Zemplénagárd)
- Sátoraljaújhely és a hozzá tartozó települések vízmérő állások bediktálása: 47/382-235, 47/322-234
(Sátoraljaújhely, Alsóregmec, Bózsva, Felsőregmec, Filkeháza, Füzér, Füzérkajata, Füzérkomlós, Füzérradvány, Hollóháza, Kishuta, Kovácsvágás, Mikóháza, Nagyhuta, Nyíri, Pusztafalu, Pálháza, Vágáshuta,Vilyvitány, Zsujta)

Kérjük a vízóra leolvasást, a leolvasott állás bejelentését az alábbi ütemezésben tegyék meg.
2020. február végén, március elején leolvasásra kerültek Sátoraljaújhely és Sárospatak vízmérői, itt legközelebb csak május 10.-25. napja között szükséges a leolvasás.

A többi területeken ( a két nagy város kivételével) 2020. április 10.-25. napja között szükséges vízmérőolvasás.

Miután a vízmérőállást Önöktől fogyasztóktól várjuk, arra sincs lehetőségünk, a személyes kapcsolatok csökkentése érdekében, hogy a leolvasott óraállásokat ellenőrizzük az ingatlanon belül, ezért szíveskedjenek kellő figyelmet fordítani, hogy az előző óraálláshoz képest, átlagos-e a fogyasztás, vagy egy esetleges csőtörés, vagy vízcsap folyása okozta a megnövekedett vízmennyiséget. A vízelfolyások csökkentése érdekében ingatlanon belül fokozott figyelemmel legyenek a vízfogyasztásra.

A személyes ügyfélszolgálati irodában már korlátozó intézkedések kerültek bevezetésre, azonban rendkívüli és különösen fontos esetekben a személyes ügyintézés lehetőségét továbbra is fenntartjuk előzetes egyeztetés alapján (47/382-235).
A Zempléni Vízmű Kft ivóvízbázisai védettek, a víztermelés és a vízszolgáltatás vízminőség ellenőrzése folyamatos, folyamatosan biztosítani tudjuk a jó minőségű ivóvízzel való biztonságos ellátást a fogyasztóknak, akárcsak a szennyvíz szakszerű, biztonságos elvezetését és tisztítását.

Tisztelettel:
Zempléni Vízmű KFT

tokaj-vilagorokseg

uszt-logo-trans

umft-logo-trans