2024. április 19. (péntek)

Kerékpár kölcsönzés

bicikli kolcsonzes

Tájékoztatjuk a kedves vendégeinket, hogy lehetőség van kerékpárbérlésre Tolcsván a Borászati Kultúra Házában.
Napi kölcsönzési díj: 2500 Ft, Helyi lakosoknak: 2000 Ft

A részletekről érdeklődjenek munkatársainktól az alábbi telefonszámok valamelyikén:

+36 47 384-217
+36 30 953-4438

szakkor banner 300x600 201028

Webkincstár

Babakotvenyes

Kép1 allampapir

Magyar falu

baz megyei kormanyhivatal

Információsfal

Pályázati kiírás közműve...

Tolcsva Község Önkormányzat Képviselő-testülete a munka törv...

Tájékoztató hulladékgazdálkodási díjmentességről

Tájékoztató hulladékgazd...

Az elmúlt években jegyzői igazolás alapján az önkormányzat, ...

terkep-icon

Majka & Curtis, Joe Frizt és Agyagbanda a Borfesztiválon

Írta:  kedd, 25 július 2017 08:31

Már csak egy kis idő van hátra a XIV. Tolcsvai Borfesztiválig, a poharak már megérkeztek, és itt a harmadik előzetes is.

A Borászti Kultúra Házának Udvarán a Jazz Udvarban augusztus 4-én, pénteken délután 17:00 órától a Joe Fritz Jazz Band várja majd az igényes jazz muzsikára vágyókat. Joe Fritz, azaz Fritz József zenészcsaládból származik, 12 éves kora óta klarinétozik. Már igen fiatalon jazzklubokat vezetett. 1998-ban Olaszországban megnyerte az utcazenész fesztivált. 2010-ben ötezer jazzklarinét-rajongó szavazata alapján bekerült a világ 30 legjobb fiatal klarinétosa közé. Játszott Cseh Tamás egyik albumán, és muzsikált a 6:3, avagy Játszd újra Tutti! című filmben.

post clichet-joe

Zenekara a Joe Fritz Band megalakulása óta az igényes swing népszerűsítésén dolgozik. A XIV. Tolcsvai Borfesztiválon is megszólaló Jazz Trióban (klarinét, gitár, bőgő) dobos nem szerepel, így teljesen akusztikus (unplugged) hangzással tud megszólalni.

A Kastélypark színpadán augusztus 5-én 21:00 órától Majka&Curtis ad élő koncertet. A legutóbbi Borfesztiválon is óriási tömegeket mozdított meg a páros. Majka és Curtis 2011-ben készítette el első közös dalát “Bomba vagy baby” címmel. Hatalmas siker lett, anélkül, hogy egyetlen rádió vagy tv csatorna játszotta volna. 2012-ben megjelent közös, „Belehalok” című nagylemezük, amely több hétig vezette a MAHASZ és a magyarországi iTunes listát. Az élő koncerten Majka és Curtis mellett egy komoly zenekar biztosítja a lehengerlő megszólalást, így a legutóbbi bulihoz hasonlóan idén is igazi őrület várható!

post clichet-majka

A Világörökségi Pincesor színpadán augusztus 6-án vasárnap 16:00 órakor az Agyagbanda tart sétáló koncertet. Az Agyagbanda egy olyan miskolci zenekar, amely moldvai, mulatós és régizenét játszik, így egészen különböző műfajokban, helyszíneken és rendezvényeken lehet találkozni velük. Az Agyagbandának a borsodi megyeszékhelyen rendszeres táncháza van, ahol moldvai, és gyimesi csángó tánczenéket szólaltatnak meg. Minden évben szerepelnek a miskolci nagy fesztiválokon, és egyre több gasztronómiai, családi rendezvényre hívják őket. Mostanában egyre gyakrabban kapnak felkérést a határainkon túlról is.

post clichet-agyagbanda

tokaj-vilagorokseg

uszt-logo-trans

umft-logo-trans